Sleepwet

Referendum
Als u zich wilt aansluiten bij het netwerk van vrijwilligers, om bijvoorbeeld te helpen met het verspreiden van promotiemateriaal of het bekostigen daarvan, stuur dan een mail naar contact@vrijwilligers.sleepwet.nl. Aarzel niet, alle mogelijke hulp is welkom!

Er zijn ook andere manieren om actief te helpen. U kunt ons gemakkelijk online steunen door een oproep te doen op Twitter, mensen uit te nodigen voor onze Facebook-pagina of deze te delen in uw groepen. Ook kunt u een opiniestuk schrijven en deze sturen naar een krant, tijdschrift of website. Heeft u een goed idee voor een (ludieke) actie? Ga ervoor! Mail ons als u daar meer organisatie bij nodig heeft.

De inzet van zelfstandige vrijwilligers is daarnaast ook gewenst. U kunt dit initiatief gemakkelijk helpen door promotiemateriaal te verspreiden. Hang bijvoorbeeld een poster in uw raam of laat flyers achter bij uw werk. Onderaan deze pagina vindt u flyer- en posterontwerpen die u zelf kunt printen. Er zijn ook een miljoen flyers geprint door Amnesty International, als u het onderstaande formulier invult sturen ze een stapel naar uw op.


Help mee om mensen te informeren over het referendum over de sleepwet!
Bestel hier flyers.


Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Straat
Huisnummer Postcode Woonplaats Email Aantal
Hoeveel flyers wilt u ontvangen?
Opmerkingen
Heeft u verder nog opmerkingen en/of uitleg die u mee wilt geven? Robot check
Klik a.u.b. op de onderstaande knop om aan te tonen dat u een mens bent.


Privacy

We gebruiken deze gegevens éénmalig om de flyers te versturen. Hiervoor sturen we de gegevens door naar Amnesty International die de flyers voor ons verzendt. Zij zullen de gegevens eenmalig gebruiken voor de verzending en binnen een maand vernietigen. Uw email wordt alleen gebruikt om in geval van twijfel contact op te nemen, we zullen voor de rest u niet lastig vallen.Posters

Flyer

Sticker